close   


DokuwikiFCK is no longer being supported.
It has been superceded by fckgLite and ckgedit.
close   
namespace:
close   
All questions, bug fixes, and feature requests should go through the mailing list. To subscribe to the list, do one of the following:

1. Send an email to fckglite-request@freelists.org with 'subscribe' in the Subject field
2. Visit the fckgLite page at http://www.freelists.org/list/fckglite
3. Or click the subscribe link below

Subscribe
 

Geneste Genummerde Lijsten

fckgLite biedt de mogelijkheid geneste lijsten te maken via dit icoon:

Hoe te gebruiken?

Begin met een genummerde lijst. Wanneer je een tweede geneste lijst wil gebruiken, plaats je de cursor op het einde van het actuele lijst item en klik op het icoon:

 1. lijst item
 2. actueel lijst item [plaats de cursor hier]
  1. nesting
  2. nesting [cursor]
   1. een nieuw niveau
   2. een nieuw item
 3. Terug naar het hoogste niveau

Wanneer je een geneste lijst aanmaakt zal de tekstverwerker een extra lijn toevoegen na het nieuwe lijstitem. Pas de lijn spatiëring aan, plaats de cursor aan het begin van de geneste lijst en tijp je tekst. Als de lijst klaar is doe je 2 maal Enter om terug te gaan naar het vorig (hoger) niveau. Mogelijks heb je een extra lijn tussen de geneste lijst en het nieuwe item van het vorige niveau. In dat geval de lijn gewoon schrappen.

Weet dat de 'parser' (= grammaticale structuur ontleder) het soms moeilijk heeft om vetjes gedrukte letters die je in de geneste lijsten gebruikt hebt en weer terug verwijderd.

Geneste Opsommingslijsten

Versies vanaf 24 april zijn voorzien van deze functie die op dezelfde manier werkt als de genummerde lijsten. Gebruik daarvoor het volgende icoon:

Terug